Wallen rondleiding in Amsterdam

Offerte aanvragen

Wallen rondleiding

De beroemdste wallen rondleiding in Amsterdam! 

Een gezellige wallen rondleiding in Amsterdam, het Red Light District, de beroemde rosse buurt. We nemen je mee naar de meest opvallende locaties van de oude binnenstad en de veelbesproken walletjes. Tijdens de wallen rondleiding vertelt de gids over het ontstaan van de buurt en bekijken we mysterieuze beeldhouwwerken, beruchte theaters en bars, verborgen kerken en het Amsterdamse Chinatown.

We komen op de wallen alles te weten over de ‘ins & outs’ van het sekswerken en de dames van plezier. Laat je verrassen en ga mee langs wereldberoemde bordelen, peeskamers, peepshows, de bananenbar en het erotisch museum. Beleef de gezelligste wijk van Nederland!

Programma tour over de wallen 

Tijdens de wallen rondleiding houden we desgewenst pauze in een proeflokaal uit de 17e eeuw. In deze kroeg kwamen vroeger de scheepslui om hun borreltje te drinken en naar de dames te loeren. Geniet van een brandewijn of een oud Hollandse likeur. Ontdek spannende drankjes met namen als ‘Venusolie’ en ‘Volmaakt geluk’! We kunnen uiteraard ook een andere leuke kroeg op de wallen bezoeken voor een biertje of een ander drankje. Alles is mogelijk tijdens de beroemdste wallen tour van Amsterdam!

Na de pauze gaan we verder naar bijvoorbeeld de Zeedijk, Warmoesstraat en de Nieuwmarkt. We komen te weten waar het rode licht vandaan komt en wie de markante personen zijn die de buurt tot leven brachten. Een bezoek aan een peepshow, speelgoedwinkel voor volwassenen, condomerie of het prostitutie informatie centrum is eventueel ook mogelijk.

Wij bieden onze wallen rondleiding in Amsterdam vaak aan als compleet arrangement, gecombineerd met een leuke rondvaart, diner of culinaire proeverij. Een complete experience in de rosse buurt! Neem dus gerust contact op met een van onze medewerkers van TopTours!

Wij bieden ook een rondleiding door de Jordaan, het centrum van Amsterdam of zelfs een CrimiTour aan!

Reacties van klanten:
* De gids nam ons mee op sleeptouw en dit was erg geslaagd.
* Een prettige organisatie en de gids wist bijzonder veel te vertellen op een onderhoudende en leuke manier.
* Een rondleiding over de wallen in Amsterdam die we niet in positieve zin niet snel zullen vergeten.

  • Tijdsduur
  • Circa 2 uur
  • Groepen
  • Minimaal: 8 personen
    Maximaal: 200 personen
  • Inclusief
  • Gids en prive rondleiding
  • Prijs
  • € 18,50 per persoon inclusief BTW op basis van 20 personen