Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

 • Vanaf 72,50 p.p. (ex. btw)
 • Amsterdam
 • 5,5 Uur
 • Inclusief
  • Een oud-agent die u meeneemt door de stad
  • Begeleiding en materialen voor het Escape Room Diner spel
  • Driegangen diner
 • Minimaal aantal personen
 • 20

Reviews

0.0

Crimitour met Escape Room Dinner

Een crimineel teamuitje met uw personeel? Tijd om een spannend teamuitje te regelen voor uw personeel. Het personeelsuitje begint met een crimitour welke wordt begeleid door een oud-agent en wordt afgesloten met een spannend spel tijdens het diner, namelijk de Escape Room Dinner! Een spannende avondactiviteit in Amsterdam dus!

Crimi Tour

We starten deze tour nabij het Centraal Station en na een korte introductie gaat u op zoek naar de mooie verhalen over de Zeedijk, de Wallen, Chinatown en de Nieuwmarktbuurt. Onze oud-agent zal u meevoeren met allerlei verhalen uit het criminele en rebelse verleden van de stad. Door jarenlange ervaring in de buurt kan de oud-diender zeer boeiend vertellen over de vele roemruchte gebeurtenissen die de voorpagina van de krant en het nieuws op de TV haalden. Denk hierbij aan verhalen over legendes als Haring Arie, Zwarte Joop, Frits van de Wereld, Klaas Bruinsma en de Chinese onderwereld. Verhalen over gedoogbeleid, prostitutie, liquidaties, gokhallen en illegale liveshows en ga zo maar door!

Escape Room Diner

De tour zal eindigen in de buurt van het restaurant waar u verwacht wordt voor het Escape Room Dinner. Een volledig nieuw dinerspel, gebaseerd op het concept van de Escape Room! Een tafelspel vol raadsels, clues, krakende hersenen en noodzakelijk teamwork. Ontsnapt u door inzicht of tactiek aan de afwasploeg? Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt uw teams goed in de gaten en kan u zomaar op het verkeerde been zetten. In de laatste 15 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond. Kortom een spannend en leuk spel waarmee u onder het genot van een 3 gangen diner de dag perfect afsluit!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Crimitour met Escape Room Dinner - v.a € 72,50 p.p.