Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

 • Vanaf 83,50 p.p. (ex. btw)
 • Amsterdam
 • 4,5 Uur
 • Inclusief
  • Professionele gids/host
  • Driegangen diner in drie verschillende restaurants
  • Boothuur met schipper en bediening
  • Organisatie en reserveringen
 • Minimaal aantal personen
 • 30

Reviews

0.0

Walking & Floating Tour

Is het tijd om er met uw personeel een avondje op uit te gaan? Kiest u dan voor een Walking & Floating Tour in Amsterdam. Is het tijd om er met uw personeel een avondje op uit te gaan? Kiest u dan voor een Walking & Floating Tour in Amsterdam. In samenwerking met de leukste restaurants bieden wij u een culinaire dinnertour door bruisend Amsterdam! Een smakelijke stadstocht waarbij u onderweg gaat genieten van de hoogstandjes die de restaurants te bieden hebben. Deze rondleiding met diner stops is dé manier om de prachtige stad te leren kennen, maar ook om met elkaar te converseren in de diverse etablissementen. Gedurende het programma bezoekt u drie restaurants voor achtereenvolgens het voor-, hoofd- en nagerecht!

De rondleiding wordt begeleid door een deskundige verteller op het gebied van Amsterdamse verhalen, de historie, de stadslegendes maar vooral ook de actuele weetjes. U komt op eigen gelegenheid naar de eerste diner locatie voor het voorgerecht. Hierna haalt de gids u op voor een leuke stadswandeling door het Oude Centrum & Wallengebied met allerlei komische anekdotes en boeiende verhalen. Een ontdekkingsreis langs de hoogtepunten uit de oude binnenstad van Amsterdam! Na deze rondleiding wordt u ontvangen bij bijvoorbeeld restaurant Looks of restaurant Lieve voor het hoofdgerecht.

Dit avondprogramma wordt vervolgd met een rondvaart door de grachten van Amsterdam. De gezellig verlichte grachten en prachtige uitzichten vanaf het water zorgen voor een onvergetelijke rondvaart. De avond eindigt met een Grand Dessert in bijvoorbeeld restaurant Van Puffelen of restaurant de Herengracht en uiteraard kan er nog na geborreld worden. Geniet van uw bedrijfsuitje in Amsterdam.

Concept programma (in overleg is de starttijd nog aan te passen)
18.00 uur - Ontvangst in het eerste restaurant voor het voorgerecht
18.45 uur - Eerste stadstour met privégids - Wallengebied & Oude Stad
19.30 uur - Ontvangst in het tweede restaurant voor het hoofdgerecht
20.45 uur - Privé rondvaart door de grachten van Amsterdam
21.45 uur - Ontvangst in het derde restaurant voor het dessert & evt. na borrelen
22.30 uur - Geschatte eindtijd programma

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Walking & Floating Tour - v.a € 83,50 p.p.