Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

  • Vanaf 72,50 p.p. (ex. btw)
  • Amsterdam
  • 7 Uur
  • Inclusief
    • Entree Rijksmuseum
    • Enthousiaste Gids
    • Lunch met Koffie en thee

Reviews

0.0

Avonturen in het Rijksmuseum

Een gezellig avonturenuitje in het Rijksmuseum met uw team? Kiest u dan voor een dagje in Amsterdam. Een gezellige dag die begint met een rondleiding langs de topstukken van het Rijksmuseum. Vervolgens volgt er een welverdiende lunch en de middag staat in het teken van een onvergetelijke teambuilding met de spannende City game: “Wie is de Mol?”

Rijksmuseum it is!

In een tweetal uren gaat u mee met een rondleiding door het Rijksmuseum. Na tien jaar verbouwen, renoveren en restaureren is in april 2013 het vernieuwde Rijksmuseum geopend. Alleen de Nachtwacht keerde terug op zijn oorspronkelijke plaats. In 80 zalen vertellen 8.000 voorwerpen van kunst en geschiedenis straks het verhaal van 800 jaar Nederlandse cultuur van de Middeleeuwen tot nu. De mooiste kunst en spannendste verhalen zijn te vinden in het nieuwe Rijksmuseum! Onze gids neemt u graag mee in een interessante rondleiding naar de kopstukken van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Smakelijke Lunch

In een gezellig restaurant in de binnenstad van Amsterdam geniet u van een smakelijke lunch.

Wie is de Mol?

Maak u op voor een zinderende teambuilding in Amsterdam met de City Game “Wie is de Mol?” Vandaag gaat u net als de BN’ers in Wie is de Mol? aan de slag met breinbrekers, verschillende doe-opdrachten en kennisvragen. Hierbij draait het net als bij het tv-spel om zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen. Maar er is een grote hindernis, binnen elk team bevindt zich een Mol die de opdrachten ondermijnt. Lukt het u om gedurende deze 3,5 uur durende teambuildingactiviteit in Amsterdam de Mol te ontmaskeren? Door middel van vragen en opdrachten komt u op de mooiste plekjes van Amsterdam en zal er blijken welk team er met de pot vandoor gaat en wie de Mol ontmaskert! Een onvergetelijk personeelsuitje!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Avonturen in het Rijksmuseum - v.a € 72,50 p.p.