Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

 • Vanaf 114,50 p.p. (ex. btw)
 • Amsterdam
 • 6 Uur
 • Inclusief
  • Entree Heineken Experience
  • Borrelcruise inclusief schipper
  • huur boot en drie consumpties per persoon
  • Bierquiz met materialen en begeleiding
  • Driegangen diner
 • Minimaal aantal personen
 • 20

Reviews

0.0

Let's go Heineken

Een gezellig personeelsuitje dat in het teken staat van ontdekken en gezelligheid. Allereerst gaat u samen met uw team de Heineken Experience bezoeken. Vervolgens stapt u allemaal aan boord voor een gezellige borrelvaart en de dag eindigt met een kennisquiz en diner. Een gezellig teamuitje in Amsterdam, voor u en uw personeelsleden.

Heineken Experience

De voormalige Heineken Brouwerij aan de Stadhouderskade vormt de bakermat van hèt hedendaagse Heineken bier. Deze unieke locatie in het centrum van Amsterdam biedt onderdak aan de Heineken Experience, een museale attractie voor groepen en toeristen. Hier maken de gasten kennis met de onderneming "Heineken" en ervaart de groep tijdens de interactieve tour het meest internationale biermerk ter wereld. Uiteraard krijgen de gasten ook de gelegenheid te genieten van een Heerlijk Helder glas Heineken! Tijdens de route door de Heineken Experience maken de gasten kennis met een museale belevenis waarbij legendes, beroemdheden, reclames en het brouwen van het bier aan bod komen. Ook leuk is het zélf beleven hoe het is om gebrouwen te worden en in "een Heineken fles te belanden". Probeer een wagen te besturen die getrokken wordt door een span van de beroemde Shire paarden. De Heineken Experience is een bruisende combinatie van nostalgie en hedendaagse technologie.

Borrelcruise

Een gezellige borrelrondvaart door de Amsterdamse grachten op een mooi privé schip. Op deze boot vaart u altijd privé met uw eigen gasten. Alle comfort is aan boord, zoals deels open dek, toilet, geluidsinstallatie en er is een minibar aan boord met diverse dranken. Bekijk de Amsterdamse grachten vanaf het water: We varen onder andere langs imponerende monumenten met pittoreske gevels, de zevenbogen-bruggengracht, magere brug over de Amstel, het VOC-schip, Prinsengracht, IJ-meer, Anne Frankhuis, 't Smalste Huis, Walletjes, Jordaan en de Amsterdamse haven.

Bierquiz met diner

Wie weet er het meeste van bier? En wie kent de meeste biermerken? Onder het genot van een heerlijk glas speciaal bier met een diner strijdt u met uw team voor de eeuwige roem en de trofee! Deze hilarische bierquiz bestaat uit diverse rondes met zowel vragen als doe-opdrachten. Het spel zit vol met hilarische feitjes en weetjes, een heus memoryspel en zelfs uw zangkwaliteit wordt getest. Ondertussen wordt er een smakelijk driegangen diner geserveerd. Een heerlijk teamuitje voor het hele bedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Let's go Heineken - v.a € 114,50 p.p.