Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

  • Vanaf 62,00 p.p. (ex. btw)
  • Amsterdam
  • 5,5 Uur
  • Inclusief
    • Mysterie van Amsterdam inclusief materialen; begeleiding en 1 consumptie per persoon
    • Broodjeslunch inclusief koffie en thee
    • Get on your Bike of Step inclusief huur vervoermiddel en gids

Reviews

0.0

Mystery van Amsterdam

Met uw team genieten van een heerlijk bedrijfsuitje in Amsterdam: Mystery van Amsterdam. Met uw team genieten van een heerlijk bedrijfsuitje in Amsterdam: Mystery van Amsterdam. Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u met uw team het spel Mystery van Amsterdam spelen, een spannende City Game door het centrum van Amsterdam. Er wordt geluncht in een gezellig restaurant en u ontdekt Amsterdam in een rondleiding op de fiets of step.

Het Mysterie van Amsterdam

Geen standaard speurtour, maar een boeiend mysterie in het hart van Oud Amsterdam en over de Walletjes. De groepen komen door het gebied tussen Nieuwmarkt, De Dam, Centraal Station en de Amstel. Een interessante City Game dat het competitiegevoel tussen de teams aanwakkert. Er dienen verschillende raadsels te worden opgelost om verder te komen in het spel. Hulplijnen, horeca, bijzondere gebouwen, verdwenen letters, diverse gevels en vreemde figuren… wellicht kunt u ze goed gebruiken om het Mysterie uiteindelijk op te lossen! Heeft u het eindpunt van het Mysterie gevonden? Heeft u het raadsel van de kapitein opgelost? Dan komt u als winnaar van deze spannende City Game in Amsterdam uit de bus.

Lunch

In een gezellig eetcafé in de binnenstad van Amsterdam wordt een smakelijke lunch geserveerd.

14.30 uur – 16.30 uur Get on your Step of Bike 

Een gezellige fietstour of steptour in hartje Amsterdam. De tour duurt in totaal circa 2 tot 2,5 uur. De gids ontvangt de gasten en na een korte inleiding gaan we op pad met de fiets of step door het leukste deel van onze hoofdstad. De gids zet een leuke route uit en vertelt onderweg een paar leuke verhalen en allerlei grappige anekdotes. In ons ‘Rondje Amsterdam’ bezoeken we meestal de Jordaan, het Oude Centrum, de Grachtengordel, Chinatown en desgewenst de Wallen. Wilt u in plaats van de Jordaan liever de Nieuwe Eilanden of de Pijp ontdekken, dan kan dit uiteraard! Een leuke manier om Amsterdam te ontdekken tijdens uw bedrijfsuitje in Amsterdam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Mystery van Amsterdam - v.a € 62,00 p.p.