Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

  • Vanaf 31,00 p.p. (ex. btw)
  • Amsterdam
  • 2,5 Uur
  • Inclusief
    • Gids
    • 3 culinaire lekkernijen
  • Minimaal aantal personen
  • 20

Reviews

0.0

Culi Tour

Samen met onze gids gaan jullie de stad verkennen. De gids zal jullie alles vertellen over het ontstaan van Amsterdam en de prachtige monumentale gebouwen. Maar jullie staan ook regelmatig even stil bij unieke culinaire winkels, worden gewezen op de lekkerste ijssalon of het nieuwste of juist het oudste restaurant dat Amsterdam rijk is. Uiteraard mogen enkele culinaire lekkernijen tijdens deze tour niet ontbreken! Onze gids zorgt voor drie stoppen, waarbij jullie heerlijke proeverijtjes krijgen. De heerlijkheden worden op diverse locaties verzorgd.
 
Omdat smaken verschillen, bieden wij deze tour dan ook aan in verschillende varianten:

Sweet Amsterdam

Sweet Amsterdam is uitermate geschikt voor de zoetekauwen onder ons. Tijdens de tour doen jullie drie verschillende locaties aan waarbij jullie genieten van een zoete lekkernij. Deze tour is erg populair in de ochtenden, als vervanging van de standaard koffie & thee-ontvangsten. En wat dacht je van groepen vrouwen? Die doen graag nog een tweede rondje! Tijdens Sweet Amsterdam genieten jullie van de lekkerste chocolade, de bijzonderste cupcakes en komen jullie langs het ouderwetse snoepwinkeltje van Mariska, waar jullie niet alleen een kijkje nemen maar ook wat lekkers mee krijgen. We starten deze tour bij een geweldige koffiebar, waar er door een Barista een smakelijke cappucino, espresso of latte machiato wordt geserveerd. Uiteraard behoort thee ook tot de mogelijkheden.

Op zijn Hollands

Op zijn Hollands is de variant, waarbij de stoppen in het teken staan van puur Hollandse lekkernijen. Jullie krijgen onderweg bijvoorbeeld de heerlijkste kaas te proeven. De gids neemt jullie ook mee voor een bijzonder likeurtje of oud-Hollandse brandewijn. Gaan jullie liever naar een bijzonder wijnhuis? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden! En wat dacht je van haring bij één van de beroemde plekjes op de grachten? Eén ding is zeker: het water loopt je bij deze tour in de mond!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Culi Tour - v.a € 31,00 p.p.