Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

 • Vanaf 84,00 p.p. (ex. btw)
 • Amsterdam
 • 7,5 Uur
 • Inclusief
  • Elektrische sloepen
  • Een leuk en competitief spel door de grachten van Amsterdam
  • Gin & Tonic proeverij met uitleg over verschillende soorten gin en gereedschappen
  • Smakelijk diner in het centrum van Amsterdam

Reviews

0.0

Sloepengame, Gin & Tonic Tasting en Diner

Een competitief en leuk spel door de grachten van Amsterdam! Een teambuilding uitje organiseren? Kiest u dan nu voor een teamuitje in de vorm van een sloepengame. Het is een leuk spel door de grachten van Amsterdam. Vervolgens gaat u samen met uw team naar een Gin & Tonic Tasting en sluit u de dag af met een smakelijk diner.

Sloepengame

Met deze sloepengame varen de teams, bestaande uit maximaal 6 personen per team per boot, een mooie route van ruim 2,5 uur door de gezellige grachten van de stad. Ze beantwoorden onderweg verschillende vragen en ze voeren opdrachten uit. Deze gaan over Amsterdam en de grachten. Dit zijn deels serieuze weetjes en deels grappige vragen met een knipoog. Naast het ontspannen varen geeft dit een leuk competitie-element. Na terugkomst maken wij het winnende team bekend en wordt de prijs in ontvangst genomen.

Gin & Tonic Tasting

Na het varen is het tijd voor Gin & Tonic, want u krijgt hier een proeverij van! Waarom is dat drankje Gin & Tonic nu zo immens populair? En wat is een perfect serve? Een professional in Gin neemt u en uw collega’s of vrienden mee in de wereld van Gin & Tonic. Ervaar welke smaken en aroma’s de Gins van elkaar onderscheiden en ontdek uw favoriet! De Gin Tasting wordt gehouden op een toplocatie aan de rand van de Jordaan. Deze locatie is een aaneenschakeling van bar, koffie salon en restaurant, dit alles in een huiskamerachtige setting, zonder al te veel poespas, maar met heel veel liefde voor de gast.

Diner

Wij werken met veel verschillende restaurants in Amsterdam. Denk hierbij aan het Delirium Caférestaurant Looks, Van Puffelen of bijvoorbeeld Café de Paris! Voor alle restaurants geldt dat zij werken met een groepsmenu waarbij gekozen kan worden voor vis, vlees of vegetarisch!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Sloepengame, Gin & Tonic Tasting en Diner - v.a € 84,00 p.p.