Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Informatie

  • Vanaf 19.50 (ex. btw)
  • Amsterdam
  • 1.5 Uur
  • Inclusief
  • Minimaal aantal personen
  • 20

Reviews

0.0

Smartlappen Workshop

De Smartlappen Workshop is hét populairste uitje van Amsterdam. Een hilarisch groepsevenement welke wij van harte aanraden voor iedereen die van een muzikaal feestje houdt. Onder leiding van een échte accordeonist ga je tijdens deze humoristische workshop wereldberoemde levensliederen zingen. Onze muzikanten hebben jarenlange ervaring met het spelen van de beroemde smartlappen. De deelnemers zullen dan ook snel de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en op een ludieke wijze kennismaken met de vele liederen uit het repertoire. Alle gasten krijgen een mooi tekstboekje waarin meer dan veertig beruchte smartlappen te vinden zijn. Zowel Nederlandse als enkele Engelstalige hits, van oud tot nieuw! Dit boekje mag iedereen tevens mee naar huis nemen om later nog eens flink mee te zingen. 

Ook is het mogelijk als extra optie een Cd-opname te boeken: Aan het einde van de workshop worden dan de leukste nummers die gezongen zijn "live" opgenomen. Deze CD vormt later de onvergetelijke herinnering van het uitje. Per groep wordt er één CD gebrand en direct na het zingen meegegeven. Tevens kun je thuis alvast een eigen tekst schrijven op een bestaande melodie en deze tijdens de workshop opnemen, voor een persoonlijk tintje. 

Om de workshop nóg meer lachwekkende momenten te geven, kan er een zangles bijgeboekt worden van onze Tante Jordaan of Ome Mokum. Een stukje entertainment om de gasten op te warmen, aan het begin van de workshop. De humoristische zangdocenten zorgen ervoor dat de groep lekker los komt zodat iedereen mee zal zingen. Een inleiding in de wereld van ademtechnieken en de "Smartlappen Snik". Geen serieuze zangles, maar een komisch halfuurtje. De gasten zullen uit volle borst meezingen tijdens een Mokumse polonaise. De zangdocent zingt vervolgens vaak nog enkele liedjes mee.

De kosten zijn afhankelijk van het totale programma, het aantal deelnemers en de gewenst optionele uitbreidingen. Wij vernemen graag de persoonlijke wensen voor een uiteindelijke prijsopgave en een definitieve boeking. Betaling geschiedt middels een factuur welke als totaalrekening achteraf per post wordt toegestuurd. De drankjes tijdens de workshop zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Prijzen zijn inclusief professionele liedtekstboekjes, leuke locatie, accordeonist, begeleiding en organisatie.

Bij groepen groter dan 30 personen dienen wij een zangdocent in te zetten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Smartlappen Workshop - v.a € 19.50