Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

De 6 leukste groepsrestaurants in Amsterdam op een rij!

2018-02-13

Amsterdam bruist van de horeca gelegenheden en er is dan ook genoeg te kiezen als je hier een keer een hapje wilt eten, maar waar kun je nou goed terecht met een groep van 20 personen en meer? Top Tours & Events heeft een aantal goede samenwerkingen met restaurants in Amsterdam die zich er in specialiseren om groepen te ontvangen. Hierdoor ben je, of je nu met 2 of met 75 personen komt, gegarandeerd van een goede service en kwaliteit! Wie wil er tijdens het avondje uit in Amsterdam nou niet lekker eten?

Het vinden van de juiste restaurants, hoe doe je dat?

Bij het selecteren van restaurants die groepen kunnen ontvangen letten wij als expert in de stad op de volgende punten:
- Kan het restaurant het aan de gerechten gelijktijdig voor een groep te serveren?
- Betreft het een aparte ruimte of wordt de groep bij andere gasten geplaatst?
- Kan er ook een enkele gang worden genuttigd zodat deze ook deel kan uitmaken van onze Floating Dinner concepten?
- Is men flexibel en hoe gaat men om met last-minute wijzigingen?
- Kan men omgaan met diverse dieetwensen?
- Is de kwaliteit die het restaurant biedt constant?

Samenwerkingen met restaurants

Binnen onze programma’s en het hebben van tevreden klanten speelt het onderdeel eten natuurlijk een grote rol. Veel van onze concepten zoals een Walking Dinner, Floating Dinner, Ecape Room Dinner en Wie is de Chef zijn hier zelfs op gebaseerd. Wij werken met circa 20 restaurants in Amsterdam samen. Hiervan willen we graag 6 restaurants uitlichten waar je uitstekend met een groep kunt dineren!

Restaurant Looks

Dit restaurant ligt vlakbij de Nieuwmarkt in Amsterdam. De eerste indruk van de twee monumentale panden van Looks is die van een traditioneel restaurant. Maar als je de deur opent betreed je een warme, moderne en exclusieve gelegenheid. Bij de entree is gelijk het keukenteam te vinden en wordt je hartelijk verwelkomd.  Looks staat voor direct contact, eerlijk dineren en een bovengemiddeld goede prijs-kwaliteit verhouding. Het restaurant bestaat uit meerdere ruimtes met allerlei niveauverschillen waardoor dit uitermate geschikt is voor groepsdiners.

Restaurant De Bajes

Gelegen in het centrum, namelijk Rembrandtplein! Een erg ruime en mooie ruimte die veel mogelijkheden biedt. Van lekkere diners tot aan feesten! Bij restaurant De Bajes komt alles bij elkaar.

Eten en drinken van goede kwaliteit dat samen komt met prachtige street art schilderingen op de muren. Het eten wat hier geserveerd wordt, is dan ook geïnspireerd op het street food concept. Denk hierbij aan heerlijke verse hamburgers, nacho’s en bijzondere desserts als Tony’s Pink Brulee.

Restaurant Van Puffelen

Een informeel restaurant aan de Prinsengracht. Van Puffelen is begonnen als een klein Amsterdams café, maar na diverse uitbreidingen uitgegroeid tot één van de leukste hotspots aan de Prinsengracht in Amsterdam. Restaurant Van Puffelen is, door de indeling van de ruimtes, uitermate geschikt voor gezelschappen en diverse grotere groepen. Hier vind je een gangbare kaart met voor ieder wat wils en uitermate geschikt voor uiteenlopende gezelschappen.

Restaurant In de Waag

De locatie van dit authentieke restaurant is werkelijk uniek. Restaurant de Waag op de Nieuwmarkt werd in 1488 gebouwd als stadspoort (Sint Anthonispoort) van Amsterdam. Hierna werd het gebouw gebruikt als brandweerhuis, schermzaal, gemeentearchief en historisch museum. Deze bijzondere monumentale uitstraling is tot op de dag van vandaag behouden gebleven waarmee restaurant de Waag een unieke sfeer uitstraalt. De Waag serveert een prima verzorgd driegangen diner met een bourgondisch karakter. Ook zijn er 2 bovenruimtes die geschikt zijn voor private dining concepten.

Delirium Cafe Amsterdam

Gelegen aan het IJ met een gigantisch terras ligt dit gezellige café-restaurant. Het unieke van het Delirium Café is de enorme kaart met een assortiment van meer dan 720 biersoorten, een bourgondische keuken, diverse bierarrangementen en twee privé af te huren kleine Amsterdamse Cafés : Kootje & Loesje. Door het ruime terras en de privé ruimtes is dit restaurant perfect voor barbecues, bedrijfsborrel met een Walking Dinner en dinerspellen. Perfect voor groepen en met een prachtig uitzicht.

Restaurant Hennequin & To

Dit restaurant in de Pijp wordt gerund door 2 sympathieke heren. Champagne speelt een grote rol speelt bij het ontstaan van dit restaurant, maar ook als drank naast de gerechten is het hier in overvloed te vinden. De sfeer in het restaurant is een combinatie van gastvrijheid, ontspannen en dynamisch. Op het menu van Hennequin & To staan klassiekers als steak tartaar, salade Nicoise en truffel risotto, maar ook wisselende gerechten passend bij het seizoen, mooie wijnen, diverse bieren en heerlijke koffie. Er is een aparte groepsruimte waar diners, bedrijfsborrels en kleinschalige feesten gehouden kunnen worden

Altijd opzoek naar de nieuwste hotspots

Los van het feit dat wij veel vaste samenwerkingen hebben, blijven wij ook up to date van de nieuwe ontwikkelingen in de stad. Wij werven graag informatie over de nieuwste hotspots en trends en staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Op deze manier houden wij het voor onze vaste én nieuwe klanten verfrissend!


Plaats een reactie

Reacties

Anthonypet

  • 17-10-2021

Excuse, I have removed this phrase

Chesternup

  • 12-10-2021

It is cleared

Alberttaill

  • 30-09-2021

Between us speaking, in my opinion, it is obvious. I have found the answer to your question in google.com

Urgesy

  • 12-05-2021

I consider, that you are not right. I am assured. Write to me in PM, we will talk.