Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Inspiratie voor een bedrijfsfeest

2016-07-10


Een bedrijfsfeest is een ideale manier om je collega's eens op een andere manier te leren kennen!


Wil je de neuzen weer dezelfde kant op krijgen binnen je organisatie? Wil je, je medewerkers eens bedanken voor hun tomeloze inzet van het afgelopen jaar? Of vind je het gewoon leuk om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen? Een bedrijfsfeest is daar de ideale gelegenheid voor. Naast het werk zijn mensen over het algemeen net wat meer ontspannen dan op kantoor, dus wie weet wat je nog ontdekt van je collega’s!

Leuk, zo’n bedrijfsfeest, maar waar kies je voor? Alleen een hapje en een drankje, huur je een dj in zodat er lekker gedanst kan worden of ga je voor een actief bedrijfsfeest met sport en spel? De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Een beetje inspiratie is dan wel handig. Daarom hebben we vijf voorbeelden van spetterende bedrijfsfeesten voor je op een rijtje gezet.

1. Dinerspel als bedrijfsfeest

Met een dinerspel kun je eigenlijk nooit de plank mis slaan. Je krijgt een heerlijk drie-gangen diner voorgeschoteld en in de tussentijd ga je de strijd aan met je collega’s tijdens een spannend spel. Er is genoeg keuze wat dat betreft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een moorddiner, een spannende pubquiz of het spel ‘Wie is de chef?’.

2. Kies voor een themafeest

Helemaal ‘hip and happening’ momenteel zijn de themafeesten. Locatie, eten, entertainment, alles wordt afgestemd op het gekozen thema voor de ultieme beleving. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een bepaald thema te kiezen. Kijk goed om je heen in de organisatie, vraag desnoods aan collega’s wat zij nou leuk vinden. Bijvoorbeeld een Bourgondische avond, duik onder in de glitter & glamour van Fabulous Las Vegas of ga los op de dansvloer met de disco muziek van de jaren ’80.

3. Food truck festival

Dé trend van dit moment zijn toch wel de food truck festivals. En dan niet alleen de ouderwetse frietkraam (die stiekem toch wel heel lekker is), maar van sushi tot mexicaanse wraps en heerlijke liflafjes. Je zet een aantal van die foodtrucks en eetkraampjes bij elkaar, zorgt voor een goede dj of leuke band en je hebt een echt festival gevoel. Bijkomend voordeel: door de variatie in eetkraampjes is er voor ieder wat wils. Gewoon net weer eens wat anders als bedrijfsfeest.

4. Bedrijfsfeest te water

Wil je een andere, bijzondere locatie voor je bedrijfsfeest? Bekijk dan eens de mogelijkheden om je bedrijfsfeest op een schip te vieren. Op het water heb je vaak weer net een andere sfeer. Sommige schepen liggen vast aan wal, anderen gaan ook echt een rondje varen tijdens het feest. Dat ligt natuurlijk aan het schip dat je boekt en het bijbehorende arrangement. Ga voor hip loungen op de Supperclub Cruise, een op en top Amsterdams feestje op het Mokums feestschip of één van de andere mogelijkheden. Op internet vind je vaak je genoeg opties voor deze partyships.

5. Proef Amsterdam

De Wallen, Jordaan, de Amsterdamse grachten. Onze hoofdstad heeft zoveel te bieden, dat het de ideale locatie is voor een bedrijfsfeest. Kies bijvoorbeeld voor een Amsterdamse avond met smartlappen en muziek uit de Jordaan. Of maak er een hele dag van inclusief rondleiding door de bekendste buurten van de stad.

Heb je nog meer inspiratie nodig voor je bedrijfsfeest? Laat het ons weten! We denken graag met je mee. Bekijk ook ons overzicht van de leukste bedrijfsuitjes.

 


Plaats een reactie

Reacties

Aanbevolen uitjes