Find Your perfect activity in Amsterdam

Wij gebruiken geen standaard folder of vaste prijslijst omdat al onze arrangementen aangepast worden aan eigen ideeën en wensen. Ook is ons aanbod zó groot, dat het nooit in één folder zou passen. We maken dan ook graag een persoonlijk offerte met informatie, tijdsprogramma en prijsopgave.
Onze uitjes zijn in bijna alle talen mogelijk! Wij hebben enthousiaste gidsen, begeleiders en workshopgevers die hun internationale woordje spreken. Ook avondfeesten, rondvaarten en stadswandelingen kunnen we aanpassen aan meertalige eisen.
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst zal enkel toetsen of de kosten redelijk zijn. Het evenement moet wel openstaan voor tenminste 75% van de medewerkers. Dit mag ook gelezen worden als 75% van de medewerkers die behoren tot een bepaalde eenheid of een bepaald team.
Vermindering van het aantal deelnemers binnen een marge van 10% kan uiterlijk tot 48 uur voor de overeengekomen datum kosteloos schriftelijk (per e-mail) worden doorgegeven. Bij vermindering groter dan deze 10% worden er kosten gerekend. Als een uitje na het boeken geheel afgelast of verplaatst moet worden, zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze bepalingen kun je nalezen in onze algemene voorwaarden die onderaan de website te vinden zijn.
Voor een verzekering verwijzen we graag naar de firma Europeesche Verzekeringen. Zij kunnen een annuleringsverzekering afsluiten en tevens een deelnemersverzekering verzorgen. De annuleringsverzekering dekt de kosten die worden gemaakt als de boekende partij genoodzaakt is een evenement uit te stellen of te annuleren. De kosten van de reservering worden immers wel door Top Tours aan de boeker doorberekend. De schade- of deelnemersverzekering dekt de aansprakelijkheid bij lichamelijk letsel en schade aan kleding of voorwerpen van personen. Dit kan om verliezen of persoonlijke bezittingen gaan maar ook om letsel, ongevallen of overlijden. De premie hangt af van bepaalde omstandigheden en het geboekte evenement. Vraag derhalve om een op maat gemaakte polis.
In principe geldt een minimum groepsgrootte van 8 of 10 personen bij onze tours en uitjes. Wij kunnen echter tegen de minimumprijs (dus betalen voor minimaal 8 of 10 personen) een privé uitje organiseren. De kosten per persoon zijn dan hoger, maar we organiseren dan wel helemaal privé een evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven!
Jij bent de baas! Een privé uitje kan in overleg op elk tijdstip van de dag beginnen. De meeste tours duren ongeveer 2 uur, arrangementen vanaf 4 uur, dus in overleg bepalen we de starttijd.
Ja, dat kan! Wij hebben goede contacten met onze vaste touringcar partners en kunnen zo tegen een scherp tarief een mooie bus verzorgen. Bijvoorbeeld om naar Amsterdam toe te komen, maar ook om binnen de stad van en naar locaties te geraken.
Wij organiseren voornamelijk uitjes voor privé groepen. Er zijn echter periodiek een aantal leuke stadswandelingen waarvoor je je (individueel) in kunt schrijven. Hou deze website in de gaten of mail ons voor meer informatie!
Een paraplu opsteken! De stadstours en arrangementen gaan bij slecht weer in principe gewoon door. Tussendoor maken we desgewenst een extra kroegstop of we passen de tour aan zodat we veelal droog blijven. Boek je voor een hele grote groep, dan kunnen we vooraf tegen meerprijs leuke paraplu’s met logo of poncho’s bestellen.
Jazeker kan dat! Wij vinden het meer dan normaal dat er voor iedereen tours en teamuitjes mogelijk zijn. Geef het wel aan bij een boeking! Dan houden we er rekening mee (ivm locaties, route en pauzestops). En pomp de bandjes van de rolstoel stevig op!
Amsterdam is eigenlijk het beste te bereiken met het openbaar vervoer of door de auto aan de rand van de stad te parkeren. De volgende website erg handig voor parkeerruimte, vervoer en bereikbaarheid: NaarAmsterdam.nl Parkeren kan onder andere in de parkeergarage nabij Centraal Station, maar ook in de speciale Transferiums (zoals de ArenA) aan de rand van de stad.

Die vindt u hier. Ook kunnen ze op verzoek worden toegemaild.