Bedrijfsuitjes in Amsterdam door Top Tours & Events

Bent u op zoek naar een unieke beleving tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam? Met bijvoorbeeld een rondvaart, themafeest, city game, workshop of een stadstour? Dan staat Top Tours & Events voor u klaar! Wij zijn al jaren één van de grootste tour & event bureaus van onze hoofdstad en organiseren zakelijke events en particuliere uitjes met een TOP Touch. Bij Top Tours & Events staan wij voor: kwaliteit, passie, plezier, creativiteit en wij werken met een oog voor detail. Geen standaard personeelsuitjes, maar net dat beetje meer: dat is waar wij goed in zijn. De activiteiten zijn eindeloos te combineren tot een persoonlijk bedrijfsuitje op maat in Amsterdam. Men kiest bij ons voor ervaring, enthousiasme, liefde voor de stad en hoogwaardige begeleiding! 

 

Lipdub Maken - Workshop


€28.50

Een hilarische Lipdub clip opnemen waarin u de hoofdrol speelt? Door middel van muziek en dans maakt u samen met uw team een unieke lipdub.

Workshop Klompen Schilderen


€33.50

Een typisch Hollandse Workshop! Je wordt ontvangen met een kopje koffie, waarna je met een professionele kunstenaar klompen zal gaan schilderen.

Percussie Workshop


€48.38

Deze Djembé & Percussie workshop is een intensieve teambuildingsactiviteit. Tijdens deze gezellige, dynamische activiteit is het ijs zo gebroken.

Cocktail Workshop Amsterdam


€32.50

Cocktail workshop op een gezellige locatie in Amsterdam. Leer mixen en shaken door de tips van de professionele bartender tijdens deze workshop.

Smartlappen Workshop


€19.50

Muzikale workshop onder begeleiding van een echte accordeonist gaat u beroemde smartlappen zingen en krijgen alle gasten een mooi tekstboekje.

Workshop Graffiti Spuiten


€42,00

Workshop met gevoel voor vorm, kleur en creativiteit. Tijdens deze workshop staan creativiteit, innovatie en teambuilding voorop.