Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Bedrijfsuitjes & Groepen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam? Laat Top Tours & Events dan helpen om een leuke dag te organiseren. Maak er een sportieve of culturele dag van en leer uw collega’s van een andere kant kennen. We hebben een selectie van onze arrangementen op deze site staat om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is.  Zit uw ideale personeelsdag er niet bij? Uiteraard  is het mogelijk om een eigen combinatie van activiteiten te maken waardoor de dag helemaal op uw wensen is afgestemd.  Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies! 

Workshop Graffiti Spuiten


€42,00

Workshop met gevoel voor vorm, kleur en creativiteit. Tijdens deze workshop staan creativiteit, innovatie en teambuilding voorop.

Smartlappen Workshop


€19.50

Muzikale workshop onder begeleiding van een echte accordeonist gaat u beroemde smartlappen zingen en krijgen alle gasten een mooi tekstboekje.

Cocktail Workshop Amsterdam


€32.50

Cocktail workshop op een gezellige locatie in Amsterdam. Leer mixen en shaken door de tips van de professionele bartender tijdens deze workshop.

Percussie Workshop


€48.38

Deze Djembé & Percussie workshop is een intensieve teambuildingsactiviteit. Tijdens deze gezellige, dynamische activiteit is het ijs zo gebroken.

Workshop Klompen Schilderen


€33.50

Een typisch Hollandse Workshop! Je wordt ontvangen met een kopje koffie, waarna je met een professionele kunstenaar klompen zal gaan schilderen.

Lipdub Maken - Workshop


€28.50

Een hilarische Lipdub clip opnemen waarin u de hoofdrol speelt? Door middel van muziek en dans maakt u samen met uw team een unieke lipdub.