Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Themafeest in Amsterdam: It's party time!

Top Tours & Events heeft een breed aanbod aan themafeesten. Onze themafeesten zorgen voor een unieke belevenis die de gasten nog lang bijblijft. De feesten zijn van A tot Z georganiseerd. De thema’s variëren van een Ibiza night, een Disco feest tot een gemaskerd bal. We kunnen ook een thema op maat passend bij het bedrijf uitwerken. Daarnaast organiseren we voor bedrijven ook onderdelen van het bedrijfsfeest, zoals entertainment, techniek en de decoratie. Al onze feestconcepten worden gekenmerkt door het ieder wat wils karakter. 

Culinair festival


€109,50 p.p.

Proef en geniet tijdens ons Culinair Festival in Amsterdam. Er worden allerlei foodtrucks en kraampjes geplaatst met de lekkerste hapjes en lekkernije...

We love Vegas!


€74,50 p.p.

Een glitter en glamour bedrijfsfeest geheel in de stijl van Las Vegas in Amsterdam. Waag de gok aan de Black Jack-, Poker- en Roulette tafels!

Het feest draait door


€104,50 p.p.

Een gevarieerd personeelsfeest in Amsterdam waarbij alles in het teken van film, tv en games staat. Speel Supermario of neem een korte videoclip op.

In the spotlights


€69,50 p.p.

Tijdens dit feest worden de gasten in de Spotlights gezet en als VIPS behandelt. Uw bedrijf staat centraal tijdens dit feest met decoratie en entertai...

Amsterdamse avond


€72,50 p.p.

Bij dit Amsterdamse feestje wordt u ontvangen door een echte Amsterdamse accordeonist waarmee u samen onvervalste smartlappen zal zingen.