Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Top 6 bedrijfsuitjes in Amsterdam

2017-03-27

Ben jij degene die elk jaar opnieuw het bedrijfsuitje moet organiseren? Dan ben je vast wel toe aan wat nieuwe inspiratie.


Een bezoek aan onze hoofdstad is altijd de moeite waard! Amsterdam is een bruisende stad en daarnaast ook dé congresstad van Nederland. Maar waar moet je precies zijn? Daarom hebben wij de zes leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

1. Duik in de onderwereld van Amsterdam

Bedrijfsuitjes die het altijd goed doen, zijn de zogenaamde crimi rondleidingen en arrangementen. Laat je rondleiden door een oud-politieagent die je alles kan vertellen over de duistere onderwereld van onze hoofdstad. Aan de hand van spannende verhalen en anekdotes vertelt de gids je alles over beroemde criminelen en bijzondere plaatsen. En natuurlijk mag het beroemdste politiebureau van Nederland niet ontbreken: bureau Warmoesstraat uit Baantjer. Heb je inspiratie nodig voor een bedrijfsuitje? Bekijk dan het overzicht van leuke bedrijfsuitjes.

2. Ontsnap uit de Escape Room

Op dit moment een enorme rage in Nederland. Op veel plaatsen in Nederland zie je verschillende van deze Escape Rooms ontstaan. Het idee? Laat je met je team opsluiten in een kamer. Door het oplossen van raadsels en puzzels moet je ervoor zorgen dat je binnen de tijd ontsnapt uit de kamer. Innovatief en ‘out of the box’ denken samen met je team is heel belangrijk. Ideaal dus als bedrijfsuitje en teambuilding! Bekijk ook onze andere teambuilding activiteiten.In Amsterdam kun je jezelf laten opsluiten in het voormalige munitie opslag gebouw.

3. Wie is de mol?

Dit razend populaire televisieprogramma kun je nu als citygame spelen in verschillende steden in Nederland. Citygames zijn erg populair de door interactie. Dus ook in Amsterdam. Net als op tv loop je met je team door Amsterdam en moet je aan de hand van verschillende opdrachten zoveel mogelijk geld in de pot zien te krijgen. Alleen er is één iemand in je team die de opdrachten probeert te saboteren: de mol. Weet jij wie de mol is binnen jouw team? Bij ons is Wie is de Mol onderdeel van een compleet arrangement. Bekijk het hier.

4. Ontdek de stad tijdens een citygame

Ook citygames zijn al jaren een gegarandeerd succes tijdens bedrijfsuitjes. Op ludieke wijze kom je op plaatsen in de stad waar je normaal gesproken misschien niet zo snel zou komen. Door het oplossen van puzzels, raadsels en opdrachten leer je ook nog wat meer over de achtergrond van de stad. En om het competitiegevoel en teambuilding aan te wakkeren strijd je in verschillende teams tegen elkaar om zo snel mogelijk het mysterie van de stad te ontrafelen.

5. Rooie oortjes op de Wallen

Als je er voor kiest om naar Amsterdam te gaan voor een bedrijfsuitje, dan mogen de Wallen eigenlijk niet ontbreken. Een unieke wijk van Amsterdam, zelfs van heel Nederland. Natuurlijk kennen we de Wallen allemaal van de roodverlichte ramen van de dames van plezier. Maar de wijk heeft ook een bijzondere geschiedenis en biedt meer dan alleen seks, drugs en rock-and-roll. Benieuwd naar onze Wallentour?

6. Zing mee met smartlappen

Wil je het échte Amsterdam proeven? Dan moet je toch echt in de Jordaan zijn met zijn authentieke kroegjes waar nog elke dag smartlappen van Willy Alberti en André Hazes uit de boxen komen. Een buurt met een rijke muzikale geschiedenis die verschillende grote zangers, zangeressen, muzikanten en kunstenaars heeft voortgebracht. En het leukste is natuurlijk om zelf te leren hoe je nu een echte smartlap moet zingen tijdens onze Smartlappen Workshop. Zing samen met je collega’s de sterren van de hemel. Neem het op, op een cd en wie weet worden jullie nog ontdekt! En leer meer over het ontstaan van de Jordaan.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam

Zoals je ziet leent onze hoofdstad zich prima voor verschillende bedrijfsuitjes. Bij TopTours bieden we verschillende arrangementen, rondleidingen en tours aan die je ook nog onderling kunt combineren. Bijvoorbeeld een crimi rondleiding met een rondvaart op de BBQ boot, citygame met een avondje bowlen of een culinaire en gezonde groepsactiviteit. Alles voor een inspirerende dag waar nog lang over nagepraat zal worden! In ieder geval tot en met het volgende bedrijfsuitje.


Plaats een reactie

Reacties

Aanbevolen uitjes